Beatbox

minuspoäng till mig för dålig uppdatering! hursom är det grymt mycket jobb just nu sen min heltid börja, endast ledig varannan helg. jag ursäktar migsjälv för att jag inte hinner blogga! men nu kan ni hitta mig i citybutiken på gallerix också och inte bara i hageby.

måste skriva om en sak jag kom att tänka på idag när jag hjälpte två söta tanter att sträcka sig efter en skaldjurspaj i frysdisken på iqa, att det värsta med att jobba i butik är att man blir översnäll mot människor man inte känner och säger saker som "tack själv" hela tiden fast jag absolut inte har något att tacka för! är det bara jag som gör så? hursom tycker jag det låter himla fjantigt. varför ska jag tacka dom för att jag fick ta fram deras paj? jisses.

det är inte ordning i lyan ÄNNU för er som är intresserade, det måste vara min dåliga inkomsts fel men i maj får jag full lön så då kanske det blir fint tillslut. avslutar med att min kära mamma kommit hem från kina nu med, det gillar vi! Kramaformula 10.0.6

äntligen fick man in en liten summa pengar på kontot, och alla vet ju vad som ska göras med pengar som kommer in på kontot?
jo dom ska givetvis spenderas så fort som möjligt. införskaffat några ansiktsmasker från formula 10.0.6 idag,
ska nog testa flera av deras produkter sen när jag får lön. serien är från australien och jag känner att jag har har höga förväntningar, vi får se ikväll efter jag testat vad jag tycker♥

laundry

det blir inte så mycket av att blogga nu men det kommer nog igång!
garderoben är snart klar så då kan jag äntligen lägga in allt där igen, är superstökigt just nu med ett berg av kläder i min soffa! usch.

vart i linköping rätt mycket senaste tiden. både sjukhus & frisörbesök, party och bilar som batteriet dött på har lockat dit mig. måste dessutom skriva att lilla nisse som klippt mig och gjort slingor är superduktig! all creedit till han.

jag har min första tvätt tid just nu, och ska jag vara ärlig tror jag att jag tvättar alla mina t-shirts i 60grader nu! haha! skulle vara så typiskt mig. orkar inte gå ner och kolla så blir spännande sen. dessutom valde jag fel tvättstuga! men nästa gång vet jag att det är nr2 och inte nr1 man ska ha.
krama