Im me, & thats perfect.

Ligger i sängen och googlar migsjälv, för visst får man göra det ibland? Om det inte var för att jag ibland får för mig att göra det så skulle jag aldrig hittat diverse fejkprofiler, bildspel och heller inte veta att jag numera pryder framsidan på en fransk fantasybok.
 
Dessutom skulle jag missat alla fantastiska fanartbilder som faktiskt finns därute tillägnade mig. Tack alla ni.
 
Jag är bara ett litet avtryck idag av vad jag var förr, då kände jag mig som någon! Det var en enorm egoboost för mig hela tonåren fram tills för ca 3 år sedan. Då försvann känslan och jag behövde den inte längre. Idag är jag vuxen och harmonisk med att bara vara jag. Det är lätt att glömma ibland men jag lever ett fantastiskt liv och skulle inte byta det för allt i världen. Men ibland när vardagen smyger sig på med all sin gråa prakt, då kan det vara lite skönt att kika tillbaka och inse, jag var definitivt någon. 
 

lite av allt

sådär, då packar jag inför resan ner till Norrköping som förhoppningsvis blir av imorgon. Kan hända att det skjuts upp till tisdag men vi får se. 
 
Jag ska på inflyttningsfest på fredag till min vän victor och hans pojkvän andreas.
ikväll förbereder jag min present, blir två presenter, en klassisk och något som jag skulle hata att få själv (om personen inte var riktigt säker på att det var det jag ville ha) men jag chansar och hoppas dom kommer gilla den.
Det är lite ev ett DIY projekt som jag la ut på instagram tidigare i veckan.
 
Imorgon är det ny vecka och nya tag! Jag ska ta med mig min kamera till Norrköping och fånga vintern.

kitchen news

nattskrivning, men det är fredag så man är ursäktad.
Sitter och försöker skissa ihop en byrå som våran tv kan stå på men det går sådär, varför ska det vara så svårt att bestämma sig för vad man vill ha?
 
en fantastisk nyhet är att nästa vecka kommer ÄNTLIGEN vårat KÖK på plats!
som jag/vi har längtat. Jag som inte jobbar just nu kommer inte vilja vara här hemma under dagarna tillsammans med hantverkarna så jag flyr till Norrköping för lite kvalitetstid ihop med mina föräldrar.
Ha en fin fredagskväll!