Formex

känns ju lite tokigt att lilla jag ska få gå på formex men när man känner någon som känner någon så kan lyckan bli gjord! så kul, längtar!
 
 
 
 
 
Den här veckan som var så tog jag det riktigt lugnt (utom med träningen!), var hundvakt åt en fantastisk liten hundvalp och fastnade för mandelmanns .. som alla andra med gjort! läste om det här stället på en annan blogg för flera år sedan men glömde bort det igen, vill supergärna ta med mig min familj och göra en visit där i sommar!
 
 
 
Dessutom blev jag headhuntad för ett jobb i förra veckan, vet inte så mycket om det själv ännu men vi ska ha ett möte så kanske jag berättar mer här sen om det skulle bli intressant!
ha en fin måndagskväll, jag ska ta tag i veckans träning!
 
 
 
 

laundry & chairs

Det var ganska längesen jag visade bilder från vårt hem nu men det kommer nog smyga sig på i takt med att det kommer bli vår. Tror inte jag visade våra nya stolar? även om jag skrev en rad om att det var på g,
men här är dom! sjukt nöjda både jag & erik.
 
 
Idag har jag tvättstugan, så tråkigt men är nästan klar, kan inte förstår att det blir av så sällan så tvätthögen hinner bli 5 meter hög innan man väl tar tag i det och så får man tvätta en hel dag, gnäll.
 
 
Trevlig kväll.
 
 
 

when it's soon your B-Day!

 
 
 
wishlist till 2/2 2017!
1. Desenio har rabatt på sina naturposters just nu, älskar DENNA 2. the way we play magazine no.2
3. adidas superstar i svart 4. viktigaste i livet, att bara få ha kvalitetstid med alla människor jag bryr mig om.