sleepy

Vilken dag, haft magont ett tag och verkar inte bli bättre, undra om jag har en släng av magkatarr på G? fy.
Däckade efter jobbet och vakna för nån h sen, Ska fixa lite te men sen gå och sova igen, behöver det.
Imorgon jobbar jag heldag men ska städa och fixa för på kvällen på tisdag kommer min fina Erik hem från Paris! Saknar honom!
 
Försökte dessutom koppla in en ny lampa idag men måste fixa nytt uttag så det får bli ett projekt att göra på Lunchen imorgon. Ska dessutom till en färghandel (fast detta får bli på onsdag/torsdag) och fixa ny färg till våra furumöbler (Nornäs från Ikea) samt spegeln jag målade ljusgrå i våras! Dags att tänka höst!
 
Mina fikonträd har gulnat och nu faller bladen av ett efter ett, även det betyder höst. 
 
Höst Höst Höst, mysigt tycker jag, Godnatt!
 

wig organics!

Händelserik vecka har det varit här på rörstrandsgatan, dels har jag jobbat massor (är helt slut men inte ledig förens nästa helg, suck) och börjar känna mig sjuk men hoppas hoppas att så inte är fallet!
 
Bredvid butiken jag jobbar i på Humlegårdsgatan så öppnade wig organics för ett tag sedan. Och superfina personalen där kom in med goodiebags till alla oss i butiken, jättefräscha produkter i en finfin påse med texten "smile at those who never smile at you".
 
 
Massor av små lyxigheter för håret, olika shampon, balsam, oljer och även en handkräm! 
Ska prövas flitigt.
 
 
En annan kul sak är att det kom en sådan härlig kund och vi började prata sticklingar, hon hade tydligen en växt som bara exploderade med sticklingar och det slutade med att hon lovade att komma in med ett par till mig, vilket hon gjorde! vilken fantastisk kvinna.
 
 
Jag har dock ingen aning om vad det kan vara för växt? Det nämde hon aldrig, någon som vet?
Ha en fin Söndag, jag ska iväg och jobba!
 

mist
Djurön kl 06:40. Jag drog ut med två vänner för att fota i den fantastiska dimman som var på söndagsmorgonen, ovan ser ni lite resultat. Nedan ett självporträtt från Lördagen, jag får alltid lite ont i hjärtat när jag måste lämna Norrköping.