185, Hellvi

Hittade precis det här fantastiska huset på Gotland!
Om jag ska ha ett sommarhus så ska det vara precis så här.
Blir inte sämre av att läsa detta: Ett traditionellt kalkstenshus som har det mesta man kan önska, kakelugn, öppen eldstad, putsade väggar och frilagda takbjälkar. Moderniserat med bibehållen charm till ett funktionellt fritidsboende för alla årstider. Flygel och lada. Välplacerat i underbar miljö och lummig trädgård. Cykelavstånd till strand och hav.
Jag är kär!
 
 
 

Have a nice trip!

Så, i onsdags reste mina föräldrar till Australien! fick sms imorse om att dom var framme och att allt gick bra, skönt! Kommer sakna er massor nu när ni är borta.
 
Sålänge har jag lite fler h på Granit idag och imorgon, hurra för det! Behöver komma igång mer.
Synd bara att det är så fantastiskt väder så man vill ju bara vara ute och njuta! Passade på att göra just det dom dagar jag var nere i Norrköping nu söndag - onsdag.
 
Jag har fortfarande inte kommit igång med sovrummet, behöver ju så mycket nya saker, tex på jobbet finns det väldigt fina bäddset i tre olika färger, vill ha!
 
 
 
 

spring cravings

Har två saker som jag verkligen vill ha nu i vår! det ena är en så anspråkslös grej som Ikeas lampa "varmluft". Den skulle göra sig finfin i vårat sovrum! 
 
 
 
Sedan har jag ju sedan länge planerat vad som ska odlas på balkongen och då vill man ju gärna ha en tjusig vattenkanna! Denna ifrån kontextur är skitsnygg! 
 
 
dags att sova igen här, sleep tight!