shoes & Light

Ett litet avbrott i bloggandet men nu, sista mars är det idag och jag har haft föräldrarna här över helgen.
Det har bara varit jobb & jobb så var så skönt att få umgås lite. Kör tre dagar till sen blir det en ny tripp till Norrköping över påsken så jag får träffa dem igen, då vill jag ha finväder, så satans kallt ute nu! fy. 
 
 
Bra sak är att jag hittat mina älsklingskor igen! nu i ny färg, var så ledsen när dom blev förstörda i höstas men sprang på dom på barkarby nu i helgen och när jag såg dom blev jag helt exalterad! Idag blev det även ny halsduk.
"Nipprig" serien jag skrev om, från Ikea, den var inte alls lika lockande irl så jag och killen får leta vidare efter möbler till balkongen, som för den delen påbörjas nu denna vecka! Gilla.
 

plants

 
 
 
tänkte bara visa vad som händer här hemma, det är så kul att så själv! 
Godnatt.

sunny mile

invigde denna dag med att springa 1 mil, känns jättebra även fast det gick lite trögt! Solen skiner på utanför och det är så synd att lönen kommer imorgon när jag jobbar för är på shoppinghumör idag!
Tråkigt nog får jag en kass lön, trodde den skulle vara maffig när jag jobbat som jag gjort men såg att jag inte jobbat några helger i februari nästan = bye bye OB. typiskt!
 
Men nu ska jag göra mig iordning, ska ner till östermalm och klippa mig av bästa Hanna. later!