Snow in april

Det snöar verkligen ute just nu, jag som la ut dom nya dynorna igår, så dumt. Men april är april och det är exakt lika varje år. Såg till min förtjusning att helgen iaf ska bjuda på lite sol och då är jag dessutom ledig! 
 
Om jag har tur så får jag tag på någon med bil som kan tänka sig att åka till rosendalsträdgård och köpa växter till balkongen samt åka till nacka och hämta hem en vacker stol jag lyckats köpa på blocket.
 
annat kul? Jo nu är allt på G här hemma med badrumsrenoveringen! Dom sätter igång den 3/5 alltså mindre än en vecka kvar, härligt tycker jag! 
 
när jag kom hem i tisdags hade även kakelugnsfolket gjort klart eldningskanalen, ser förjävligt ut just nu med ett rör som sticker ut men när pjäsen kommer på plats kommer det bli fantastiskt! 
 
En bra vår för lyan med andra ord. Nu är det frukost! 
 
 
 
 "Idag är odling bland annat ett uttryck för kreativitet, det ska man inte glömma"
 
 
 
 
 

Kakelugn

 
 
 
hur fint? Längtar! Hann precis rycka i dörren till mitt kaffehak när erik ringde och sa att kakelugnsfolket stod utanför vår dörr, så var bara att traska tillbaka hem och släppa in dom. Nu sitter jag på roslagsbanan och ska åka till jobbet, laddar med en bra jobbvecka innan en ledig valborgshelg! Ha en bra dag!

best run ever

alltså vad hände imorse? jag sprang 10km på 43:45, 5km på 20:39 och 1km på 02:30!
Tog alla mina personliga rekord med hästlängder! mitt senaste bästa innan idag på 10km är 47:08! känns så galet men glad är jag för det har gått trögt nu ett tag. Mitt mål för säsongen var under 45 men nu får jag nog sätta 40 som mål. KUL helt enkelt!
 
Innan kl 9:17 imorse hade jag alltså både målat sista på min garderobsdörr och sprungit mitt snabbaste någonsin, bra spenderad tid! Sen fick jag finfrukost med sällskap av härliga emil och även en kaffe i solen som ville kika fram precis i rätt ögonblick.
 
 
Dessa fina blommor fick följa med hem. piontider = ögongodis.
 
dagens DÅLIGA var att jag får vänta i 10 dagar till på mina glasögon, suck!
Nåja, matlagning och film har jag på mitt schema, trevlig kväll!