stockholm

ikväll blir det pizza med mamma och pappa framför teven efter en dag på stan igen. lyssnar på melissa horn och längtar tills på söndag morgon, då ska jag nämligen till stockholm! shopping, fest och gaygala står på schemat. kan man ha en bättre helg framför sig?

det blev en klocka från T-shirt store också, den tyckte victor va ful men han har fel fel fel!

make up

sen jag såg reklamen för maybelline dream satin liquid foundation på tv så har jag velat ha den! så igår fick jag ryck och köpte den tillsammans med true match powder från l'oréal. någon som vet om denna foundation är något att ha?

replay

jag har letat efter en ny parfym sen dess att min escada sunset heat inte bara tog slut för mig utan även slutade att produceras överhuvudtaget. 2007 tror jag det var på hösten eftersom det var en summer edition och jag är brutalt besviken på detta fortfarande.

därför i ren protest måste jag skriva att tills det att jag hittar en ny älskling så tänker jag inte slänga iväg några sex till åttahundra på en parfym som är "ok" utan jag kör med replay. idag följde replay concentré med mig hem från kicks. dom är billiga och luktar något åt det hållet jag vill ha min parfym.

obsevera att jag vet att parfymerna ovan bara är eau de toilette, dvs dom håller bara i max 5h medans riktig parfym ofta sitter i 12h.