Pain & pride

Sitter på tåget hem från Norrköping. Ber om ursäkt för det veckolånga uppehållet men det är så mycket nu! Kommer alltid saker imellan, tyckte jag hade ganska bra flyt där ett tag men nu är jag tillbaka på ruta nr 1. Veckan som ligger framför mig är om möjligt ännu mer stressande, min fantastiska storebror kommer nämligen gifta sig på nationaldagen den 6/6. Stor dag för mig och mina nära & kära. Ska försöka återkomma med ett inlägg imorgon, ha en fin kväll! 

Öglan

Jag är på jakt efter öglan stolar! plast/trä/rotting, allt är av intresse!
Dom är så brutalt tjusiga.
 

Industriverket/Bryggeriet

Tror jag blivit kär. I detta, bryggeriet på kungsholmen som byggs om till bostadsrätter.
Jag & min man har skickat in intresseanmälan så vi får följa upp bygget och komma på visning! Dom är inte klara förens 2017 så bilderna nedan är 3D, men 4 meter takhöjd och det ljusinsläppet? JA TACK!
 
 
 
 
 
 

Industriverket ligger på Igeldammsgatan 22 och Svarvargatan 7-11 på Kungsholmen, det består av tre hus; Bryggeriet, Cigarrfabriken samt Radiofabriken, varav det första uppfördes 1897. Det byggdes då som en fabrik för tillverkning av centrifugmaskiner och har sedan dess fungerat som ett industrihotell.

Nu planeras bostäder i de tre huskropparna. Interiört kommer vi att lyfta fram och förstärka byggnadernas egna inbyggda karaktär. Där generösa takhöjder på över 4 meter och stora fönsterpartier finns kommer detta lyftas fram och vi kommer att addera väl valda material för att ge ny industriell elegans åt fastigheten.

(Bilder ifrån oscar properties)