Axel 軸 Arigato

så snygga skor! Jag är som vanligt inte så inriktad på kläder men tur man har vänner som är. Om ni btw undrar vad som hänt med inredningsinläggen från mitt hem så är det för att jag är hemlös till den 8/9, men då satan.
 
 
 
 
 
 

so much Inspo

kl 05:39 och jag känner mig mosig, behöver dricka vatten och sova igen men vill gärna göra ett inlägg först.
Den här lägenheten är absolut den mest inspirerande kategori all times. Tänker mkt att jag vill ha såhär i våran nya lägenhet när det är dags att flytta in! Vi kommer ju renovera den sakta men säkert så den passar oss.
 
 
 
 
 
 
(om jag inte minns helt fel har jag skrivit om denna lght förut och att den tillhörde Johanna Bradford en gång i tiden, bilder från pinterest)

höstkänsla

Alltid, precis alltid i början av augusti så börjar jag få höstfeeling, varför? jag vill ju igentligen ha sommar flera månader till och augusti är ju faktiskt en RIKTIG sommarmånad.
Hursom, nu är jag hemlös, igår 18/8 flyttade vi ut från våran fina lägenhet på rörstrandsgatan 34A, hjärtat i vasastan. Nu är det ca 3 veckor kvar tills vi får flytta in i våran nya lägenhet, men den är värd all väntan, den kommer vara fantastisk på alla vis. 
 
Jag bor hos andra människor och ser andra liv fram tills dess, mina föräldrar väntar med iver på att vi ska komma till dom och bo en vecka från och med imorgon, jag längtar också. Det är alltid problemfritt för mig när jag bor där.
 
Ikväll ska jag springa midnattsloppet! 21:30 startar jag och har som mål att klara det på under 45 min, kom och heja på mig!
 
Tills dess är jag supernöjd med min nya dator, fick bli en macbook pro som jag är lycklig över, nu behöver jag inte alltid fixa och styra med mina bilder hemma vid min stationära utan jag kan mycket väl bara göra saker här och nu i stunden.
 
Blev ett långt inlägg, tills jag skriver här igen ska jag försöka njuta av min sista semestervecka, baka bröd med plommon och ta långa promenader i det usla sommarvädret.
 
(Bild från green kitchen stories)